Verzenden en afhalen

bezorging door PostNL

Zodra het brood door ons is voorgebakken, laten we het rustig afkoelen en verpakken het daarna direct in een composteerbare zak, die we in een kartonnen doos doen. Deze wordt direct door PostNL opgehaald en in 90% van de gevallen de volgende werkdag bij je bezorgd. In 10% van de gevallen wordt het brood een dag later bezorgd. Dit kan voor de kwaliteit van het brood geen kwaad. PostNL bepaalt zelf de bezorgtijd, maar we sturen je wel een track & trace code op de dag dat we het brood verzenden zodat je kunt zien hoe laat het ongeveer bezorgd wordt.  Als je niet thuis bent, wordt het pakket bij één van je buren aangeboden.

De kosten voor deze verzending bedragen:

  • €6,95 voor bestellingen onder de €20,-
  • €3,95 voor bestellingen tussen de €20,- en €45,-
  • Als je voor meer dan €45,- brood bestelt, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Als de broden bij je aankomen, moeten ze in de koelkast bewaard worden. Dat kan tot maximaal 10 dagen nadat wij ze gebakken hebben. Je kunt ze ook direct invriezen om ze op een later moment af te bakken. In de vriezer zijn de broden tenminste 3 maanden houdbaar.

Na je bestelling én betaling krijg je van ons automatisch een bevestiging per email. Hierin staat de order die je hebt geplaatst. We gaan je broden dan direct inplannen. Omdat het bakken van lekker brood zonder toevoegingen veel tijd kost (sommige broden zijn wel 36 uur onderweg), moet je rekening houden met het volgende schema:

bestelmoment

verwachte levering

zondag vóór 17:30

dinsdag

maandag vóór 17:30

woensdag

dinsdag vóór 17:30

donderdag

woensdag vóór 17:30

vrijdag

donderdag vóór 17:30

dinsdag (we versturen tijdelijk geen brood op vrijdag)

vrijdag en zaterdag

dinsdag

 
let op!

als je dus woensdag na 17:30 uur (of donderdag, vrijdag en zaterdag) bestelt, zul je pas dinsdag je brood ontvangen. Het is dan natuurlijk net zo vers als op andere dagen want we bakken het brood steeds op de dag dat het verstuurd wordt.

Als je het brood op een bepaalde datum wilt ontvangen, geef dit dan aan in het vak 'Bericht voor vanmenno' dat je tegenkomt bij het afrekenen van je bestelling. 

Je kunt ons brood natuurlijk ook kopen bij Ekoplaza of bestellen bij Picnic!

Afhalen

Je kunt het brood ook komen afhalen bij de bakkerij in IJsselstein (dat scheelt natuurlijk de verzendkosten). Dat kan op maandag tot en met vrijdag van 16:00 tot 17:30. Wacht met langskomen totdat je van ons een email hebt ontvangen met de dag waarop je broden klaarstaan. We hebben geen winkel, alleen een bakkerij, waardoor het helaas niet mogelijk is om op andere tijden langs te komen om een bestelling af te halen.

Als je het brood op een bepaalde datum wilt afhalen, geef dit dan aan in het vak 'Bericht voor vanmenno' dat je tegenkomt bij het afrekenen van je bestelling.