Ons verhaal

Hoe het begon..

Hoe Menno van bedrijfseconoom bakker werd van bijzonder brood, is al vaak voorbij gekomen in de media. Luister hier naar het verhaal, verteld door Menno zelf!

1998 - Frankrijk, RouenMenno slaagt cum laude aan het prestigieuze Institut Nationale Boulangerie Patisserie. 1999 - Frankrijk, ParisMenno werkt ruim een jaar bij Le Moulin de la Vierge waar hij in een houtgestookte steenoven prachtige biologische zuurdesembroden leert bakken. 2000 - Nederland, RotterdamOp 60m2 in Rotterdam Noord begint Menno zijn eerste Franse bakkerijtje, en al snel is de hele Rotterdamse tophoreca klant. 2005 - Nederland, RotterdamVerhuizing naar een nieuwe, veel grotere bakkerij op een prachtige locatie in de Fruithaven. 2009 - Nederland, IJsselsteinHier bouwen we onze eigen nieuwe bakkerij: een zeldzame combinatie van edel handwerk en ultramoderne techniek, waardoor we nog meer mensen blij kunnen maken met ons bijzondere brood. 2020 - Bij jou op de plank? 1998 - Frankrijk, RouenMenno slaagt cum laude aan het prestigieuze Institut Nationale Boulangerie Patisserie. 1999 - Frankrijk, ParisMenno werkt ruim een jaar bij Le Moulin de la Vierge waar hij in een houtgestookte steenoven prachtige biologische zuurdesembroden leert bakken. 2000 - Nederland, RotterdamOp 60m2 in Rotterdam Noord begint Menno zijn eerste Franse bakkerijtje, en al snel is de hele Rotterdamse tophoreca 2005 - Nederland, RotterdamVerhuizing naar een nieuwe, veel grotere bakkerij op een prachtige locatie in de 2009 - Nederland, IJsselsteinHier bouwen we onze eigen nieuwe bakkerij: een zeldzame combinatie van edel handwerk en ultramoderne techniek, waardoor we nog meer mensen blij kunnen maken met ons bijzondere brood. 2020 - Bij jou op de plank?

Desembol tarwe walnoten

1998 - Frankrijk

Rouen Menno slaagt cum laude aan het prestigieuze Institut Nationale Boulangerie Patisserie.

1999 - Frankrijk

Paris Menno werkt ruim een jaar bij Le Moulin de la Vierge waar hij in een houtgestookte steenoven prachtige biologische zuurdesembroden leert bakken.

2000 - Nederland

Rotterdam Op 60m2 in Rotterdam Noord begint Menno zijn eerste Franse bakkerijtje, en al snel is de hele Rotterdamse tophoreca klant.

2005 - Nederland

Rotterdam Verhuizing naar een nieuwe, veel grotere bakkerij op een prachtige locatie in de Fruithaven.

2009 - Nederland

IJsselstein Hier bouwen we onze eigen nieuwe bakkerij: een zeldzame combinatie van edel handwerk en ultramoderne techniek, waardoor we nog meer mensen blij kunnen maken met ons bijzondere brood.

2020 - Bij jou op de plank?